06 януари, 2007

Тройка на разсъмване




Вчера ни разказаха една много увлекателна история. Почти до края не можехме да повярваме, че става въпрос за реална случка, а не е просто виц. Посмяхме се много жестоко и решихме да я споделим с вас. "Тройка на разсъмване" е предаване по българско радио (не разбрахме кое точно, но мислим, че не е от голямо значение). Насладете се на историята!

Ранно утро е. Всяка сутрин в това предаване задават въпрос и звънят на случаен номер. Ако човека, който се обади отговори искрено, печели награда. През въпросната сутрин от предаването набират произволен номер и се обажда мъж.

- Добро утро! Ние сме от радио "...", избрахме ви да участвате в нашата игра. Ако отговорите правилно на въпроса "Кога и къде последно правихте секс?", може да спечелите екскурзия до Египет.
- Последно правихме секс с жената тази сутрин в банята!
- Добре господине, сега ще осъществим конферентна връзка с жена ви и ако тя отговори по същия начин ще спечелите екскурзията.
(от радиото звънят на жената, която вече е отишла на работа)
- Добър ден, госпожо. Ние сме от радио "..." и зададохме един въпрос на съпруга ви, ако отговорите като него ще спечелите екскурзия до Египет. Въпросът е "Кога и къде за последно правихте секс?".
- Не, не, не мога да отговоря.
- Защо? Наградата си заслужава!
- Не мога да ви отговоря, много е лично!
- Но мъжът ви вече отговори.
- Добре, добре... последно правихме секс тази сутрин.
- Браво! А сега ще ни кажете ли къде го правихте?
- Ъм... това вече найстина е прекалено лично!
- Сигурна ли сте? Все пак говорим за екскурзия до Египет! Да, Египет!
- Не мога, лично е! Не!
(мъжът се включва в разговора)
- Хайде бе, жена кажи им, какво толкоз!? Ще ходим в Египет!!
(радиото отново пита съпругата)
- Помислихте ли си добре? Къде последно тази сутрин го правихте?
- Ами...ам... в гъзъ!

М&Ц

6 коментара:

Анонимен каза...

малко аутдейтед коментар ама... си заслужаваше тва за радиото! :) смях се от сърце, чак се просълзих!!! хехе луда история

Cv3ti каза...

оо просто не знаеш ние как се смяхме....разказах го на всичките си познати и те да се позабавляват, супер просто...благодарим на хората, които ни казаха тоя "виц".

Анонимен каза...

Много "аутдеитед" но ще внеса малко яснота. Радиото е Витоша ( http://www.radiovitosha.com/ ) обаче верно "разказа" е като виц, има мног неистина. Първо не се обаждат случйно на някой, а слушателите се обаждат, темата на сутрешното шоу всеки петък е СЕКС. Малко са омесени неща от няколко радиа в този "виц". Но ако искате да се смеете на корем - това е форума на "Трйката" http://www.radiovitosha.com/board/viewforum.php?f=1
Определено е най-свежото в родния ефир, неподправено и весело.

Анонимен каза...

e тая история въобще не беше смешна
стар виц

Пъ Съ
радиото е Витоша

Топблог каза...

ехехехех идеална си е историйката :)) мен ме зарадва

екскурзия египет каза...

хахах много интересна статия, радвам се че попаднах на нея и то точно сутринта, так ами тръгна весело дано и целият ден бъде такъв. Този въпрос..." "Кога и къде за последно правихте секс?".
- Не, не, не мога да отговоря.
- Защо? Наградата си заслужава!
- Не мога да ви отговоря, много е лично!- Но мъжът ви вече отговори.
- Добре, добре... последно правихме секс тази сутрин.- Браво! А сега ще ни кажете ли къде го правихте?- Ъм... това вече найстина е прекалено лично!..." супер разговор, който показва че някои неща са си лични и независимо какви са наградите трябва да си останат такива.