18 декември, 2006

Накарай го да поревнува




Забелязала си, че напоследък любимото ти момче не ти обръща много внимание, та дори и не вижда, че си се издокарала по последна мода. Не се притеснявай, защото за всичко си има решение. Ревността може да заработи в твоята посока, стига само да е в допустими граници.

Приятелят ти казва, че в петък е решил да излезе с компанията по мъжки. Само не вдигай скандали, не е толкова лошо че оставаш сама. Събери цялата тайфа момичета и отидете на дискотека. Там със сигурност ще е много по-весело. Какво толкова могат да правят момчетата освен да пият бира, да играят карти или да гледат футбол, затова със сигурност ще се забавляваш повече от тях. Убедена съм, че ако научи, че отиваш на бар без него, ще се обади по някое време и ще попита дали може да се присъедини към компанията. Кой мъж би пуснал гаджето си само на бар?!

Добър начин да привлечеш вниманието му е секси облеклото. Найстина дънките, широката тениска и маратонките са много удобни, но късите роклички с изрязани деколтета в комбинация с високи токове привличат мъжкия поглед. Покажи му каква невероятна жена стои до него! Все пак много добре знаем, че няма мъж, който да не умре от ревност, когато води под ръка умопомрачително секси гадже, което обира погледите на събратята му по пол.

Винаги сдържай собствената си ревност. Опитвай се да държиш в тайна истинската сила на чувствата си, защото несигурността кара другата страна да опита да си ги заслужи. Ако мъжът до теб е сигурен, че даваш всичко за него, започва да се отегчава. Най-умния ход е да избягваш скандалите породени от ревност.

4 коментара:

Анонимен каза...

А ти ... флиртувай с нейна приятелка ... да видим ...

Cv3ti каза...

да ju точно така :)

thebluntslider каза...

Ми да хубав е въпроса как да "Я" накарам да ревнува. ju, 6 точки! Ще пробвам това с флирта, cheers!

И благодарско за посещението. :)

Анонимен каза...

не е ли по-лесно, просто да помолиш суийтхартчето да ти обърне малко внимание?