20 януари, 2007

5 неща, които не знаете за нас



1. Заедно сме вече от почти две години. Може да звучи странно, но се запознахме в интернет (mIRC). Говорехме си по цели дни и нощи, оказа се, че имаме много общи интереси. След около месец се престрашихме да излезем на кафе заедно (вече май момичетата правят първата стъпка). Както по много филми, всичко става на третата среща. Точно на Великден осъзнахме, че май сме вече повече от приятели. В началото всичко беше хубаво, не че сега не е същото.

2. През лятната ваканция бяхме на море за десет дни в Царево. Всичко беше страхотно. По принцип прекарваме много време заедно, но тогава просто нямаше как да се разделим дори за миг. Всяка вечер затваряхме баровете и пропускахме сутришните плажове. Успяхме да видим и изгрева от плажната ивица, беше студено, но си заслужаваше. Направихме си и страшно много снимки от там.

3. Обичаме да слушаме музика и то много! Митко е по хауса, а Цвети не подбира. ;) Слушаме навсякъде - в къщи, колата, на плажа, по време на секс и най-вече по барове! Освен това сме и големи киномани - пусни филм и ни забрави!

4. Имаме различни вкусови предпочитания, като например единия не обича лук и чесън, а на другия хич не му пука. Харесваме пици, пържени картофки, дюнери особено ако са придружени от студена бира.

5. Цветка има морско свинче, Митко има куче (дори две, ама едното не се брои... а защо е друга тема). Искаме да си вземем общо doggy, ама тъй като не живеем заедно (все още...) тази идея отпада.

М&Ц

1 коментар:

Анонимен каза...

Да, вероятно така че е