25 декември, 2006

Tризначките в "Playboy"




Ето, че отново "звездите" от Big Brother блеснаха на корицата на българския Playboy. Според моето лично мнение на експерт и познавач в тази област мисля, че този път изборът на фотомодели е бил напълно неподходящ (тотален провал). Всички сме виждали или поне повечето от нас "изваяните" пищни форми на НАЙ-известните ТРИзначки в България. Eвала на фотографа, който ги е снимал и особено на пича, който ги е барвал с Photoshop, аз не бих издържал на тежката и продължителна работа. Браво момчета!

Наистина 3-значките изглеждат красиви на корицата, но все пак никой няма да им позволи да оронят имиджа на това престижно списание. Всички сме виждали Big Brother звездите разголени или направо голички и не се впечатлихме, а останахме поразени. Спомням си как в училище се обсъждаше ясно видимия целулит на тризначките по тяхните иначе казано красиви и обемни дупета. И сега се предполага, че трябва да платя "символичната" цена от 7 лева, за да се насладя на напълно променените им тела. Ех, колко лесно било всичко, плащат ти хубави пари да се снимаш и така те "барват", че ти оправят излъчването пред цяла България. Направо да се чудиш дали тези момичета от предната страница на Playboy са същите устати тризначки, които за пръв път видяхме в Големият Брат.

Моля ви, просто си купете новия брой! Заслужава си, може би...



Editor: Cv3ti

6 коментара:

Анонимен каза...

Колкото и да са ги барали с PhotoShop не са могли да ги направят дори и симпатични. Ужасни са.

Тази корица няма да я сложа на блог-а си.

thebluntslider каза...

ju за корицата все някой трябваше да се жертва! :P

Cv3ti каза...

Но аз продължавам да се питам защо точно те?

Анонимен каза...

Aми главният редактор на Playboy ги беше нарочил още от преди да спечелят. Лично какво им харесва не мога да кажа ... още по странното е че брат ми ги харесва а и него не мога да разбера.

Може да го попитате лично на блог-а му

http://bgplayboy.blogspot.com/

Аз не мога да ги гледам ... нито слушам.

Анонимен каза...

Всъщност защо точно те?

Защото са 3 :)

Всички други снимани от BigBrother Bulgaria няма да са 3 (жени) :)

Cv3ti каза...

Е да наистина те са 3 пък и вече са известни....до известна степен ще привлекат вниманието. Не са чак толкова зле момичетата, имат си някакъв чар, но с дрехи. Не всеки е подоходящ за голи снимки.